Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Over Gameland Marktplaats

De Marktplaats is een onderdeel van Gameland, Het Game Portaal van Nederland; een linkverzamelsite voor Gamers. Op deze Marktplaats kan men alles vinden wat met games te maken heeft. Gameland Marktplaats is uniek in haar soort, en richt zich alleen op games en aanverwante artikelen. Bovendien is Gameland Marktplaats een vrij toegankelijke site en kan iedereen zijn of haar spullen (oud of nieuw) te koop aanbieden. Alle geïnteresseerden van games en aanverwante artikelen kunnen hier terecht en vinden zeker wat van hun gading. Het aantal bezoekers van Gameland is groeiende en zodoende ook die van Marktplaats!

Hoe werkt Gameland Marktplaats?

De Marktplaats is een advertentiesite die kopers en verkopers samenbrengt en is eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken en je kunt jouw advertentie zelf plaatsen en beheren. Je kunt kiezen uit diverse categorieën.

Informatie over Gameland Marktplaats

Gebruikers kunnen op Marktplaats terecht voor het vinden, kopen en verkopen van producten. Het wijst zich allemaal vanzelf. Mochten er toch nog vragen zijn, of je wilt fouten of storingen melden, dan kan dit altijd via het contactformulier op de site.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?